HELPT Zouttherapie bij…

Corona of Long COVID?

Helpt zouttherapie bij Corona of Long COVID?

Zouttherapie, ook wel bekend als halotherapie kan bij veel verschillende problemen helpen. Zouttherapie helpt bij astma, benauwdheid, bronchitis, COPD, cystic fibrosis, eczeem, griepverschijnselen, hooikoorts, herstel na intensieve inspanning, psoriasis, rokershoest, voorhoofdsholteontsteking en verkoudheid.

Maar helpt zouttherapie bij Corona of Long COVID?
Op deze pagina leggen wij onze bevindingen uit met betrekking tot corona en long COVID. 

Wat is Corona, COVID-19 of Long Covid?

Corona houdt ons leven al meer dan een jaar bezig. Corona, ook wel bekend als COVID-19, is een luchtwegziekte die de veroorzaker is van de Covid-19-pandemie. Het is dan ook niet vreemd dat wij veel vragen krijgen over corona. Zouttherapie werkt namelijk erg bevorderend voor de luchtwegen. Zou zouttherapie dan ook helpen tegen corona? Een simpel ja-of-nee antwoord daarvoor bestaat helaas niet. Onze ervaring leert dat het coronavirus een ziekte is met twee gezichten. Voor de één, een simpel griepje. Voor de ander een ziekte die de weerstand volledig afbreekt, met blijvende longschade en een reuk- en smaakstoornis voor de patiënt. En alles wat daar tussenin zit is mogelijk. Dit zullen jullie misschien ook in jullie persoonlijke omgeving zien.

  Wat is er bekend over zouttherapie en corona?

  Mensen die veel last hebben van de luchtwegen of die zich bezig houden met hun gezondheid, weten de zoutgrotten van Zoutgrot & Zo al langer te vinden.

  De laatste tijd vinden ook steeds meer herstellende coronapatiënten onze zoutgrotten. Zij hebben helaas schade opgelopen tijdens hun ziekteproces. Over het hele land zien wij dat mensen met coronaklachten de weg weten te vinden naar halotherapie aanbieders. In het Algemeen Dagblad, is een stuk geschreven over hoe  zouttherapie in Hardinxveld  mensen helpt. In Rotterdam kwamen coronapatiënten erachter dat zij een minder beklemmend gevoel ervaren na gebruik van halotherapie.

  Ook bij onze eigen zoutgrotten kwam De Limburger  kijken na positieve ervaringen van onze klanten.

   

  Wat zijn de symptomen van corona / Long COVID?

  Veel van de coronapatiënten die ons bezoeken ervaren vermoeidheid of blijvende benauwdheid. Voor de diagnose en het ziektebeeld verwijzen wij jullie naar de website van de overheid en een dokter die je vertrouwt. 

  Wat wij zien is dat mensen genezen van de ziekte, maar herstellen niet volledig. In onze zoutgrotten, die bekleedt zijn met zout, wordt een klimaat ontwikkeld dat gelijk staat aan zoutmijnen. In deze ruimtes wordt aerosolzout verspreidt. Dit zout dringt door tot in de diepste longblaasjes en maakt de longen schoon. Het zout lost op in de longen en maakt de bacteriën en virussen doodt. Door dit hele proces zijn mensen in staat om beter en dieper te kunnen adem halen.

   Helpt zouttherapie bij corona / Long COVID?

   Zouttherapie kan voor veel verschillende luchtwegaandoeningen zoals astmabronchitis, COPD, cystic fibriosis of psoriasis het verschil maken. De zoute lucht zorgt voor minder infecties en ontstekingen. De zouttherapie versterkt het immuunsysteem, waardoor de longen sterker worden en je minder vatbaar zal zijn voor andere complicaties. Wij denken dat óók voor corona de klachten zullen afnemen, doordat de luchtwegen gereinigd worden door de halotherapie.

    

    Natuurlijk

    Balans

    Alkalisch

    Genieten

    Zoutgrot & Zo biedt alternatieve therapie aan via halotherapie, ook wel bekend als zouttherapie. Het concept van Zoutgrot & Zo is gebaseerd op de Alkalische levensstijl: een levensstijl, waarbij gekeken wordt naar het in balans brengen van het lichaam en het ontzuren van het lichaam, door deze te reinigen van zure prikkels.

    Bij halotherapie wordt uitgegaan van het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Hoogwaardig farmaceutisch zout wordt gecirculeerd in de zoutgrot. Zouttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode wat klachten van long- en huidaandoeningen kan verminderen. Kom jij ook naar onze zoutgrot en zoutkamers?

    Een betere gezondheid binnen handbereik!

    HALOTHERAPIE IN ONZE ZOUTGROTTEN