HELPT Zouttherapie bij…

Corona of Long COVID?

Helpt zouttherapie bij Corona of Long COVID?

Zouttherapie, ook wel bekend als halotherapie kan bij veel verschillende problemen helpen. Zouttherapie helpt bij astma, benauwdheid, bronchitis, COPD, cystic fibrosis, eczeem, griepverschijnselen, hooikoorts, herstel na intensieve inspanning, psoriasis, rokershoest, Long COVID voorhoofdsholteontsteking en verkoudheid.

Maar helpt zouttherapie bij Corona of Long COVID?
Op deze pagina leggen we onze bevindingen uit over corona en long COVID. 

Wat is Corona, COVID-19 of Long Covid?

Corona houdt ons leven al meer dan een jaar bezig. Corona, ook wel bekend als COVID-19, is een luchtwegziekte die de veroorzaker is van de Covid-19-pandemie. Het is dan ook niet vreemd dat wij veel vragen krijgen over corona. Zouttherapie werkt namelijk erg bevorderend voor de luchtwegen. Zou zouttherapie dan ook helpen tegen corona? Een simpel ja-of-nee antwoord daarvoor bestaat helaas niet. Onze ervaring leert dat het coronavirus een ziekte is met twee gezichten. Voor de één, een simpel griepje. Voor de ander een ziekte die de weerstand volledig afbreekt, met blijvende longschade en een reuk- en smaakstoornis voor de patiënt.

Wat is er bekend over zouttherapie en corona?

Mensen die veel last hebben van de luchtwegen of die zich bezig houden met hun gezondheid, weten de zoutgrotten van Zoutgrot & Zo al langer te vinden.

De laatste tijd vinden ook steeds meer herstellende coronapatiënten onze zoutgrotten. Ze hebben helaas schade opgelopen tijdens hun ziekteproces. Over het hele land zien we dat mensen met coronaklachten de weg weten te vinden naar halotherapie aanbieders. In het Algemeen Dagblad, is een stuk geschreven over hoe zouttherapie in Hardinxveld mensen helpt. In Rotterdam kwamen coronapatiënten erachter dat ze een minder beklemmend gevoel ervaren na gebruik van halotherapie.

Ook bij onze eigen zoutgrotten kwam De Limburger kijken na positieve ervaringen van onze klanten.

 

Helpt zouttherapie bij corona / Long COVID?

Zouttherapie kan voor veel verschillende luchtwegaandoeningen zoals astmabronchitis, COPD, cystic fibrosis of psoriasis het verschil maken. De zoute lucht zorgt voor minder infecties en ontstekingen. De zouttherapie versterkt het immuunsysteem, waardoor de longen sterker worden en je minder vatbaar zal zijn voor andere complicaties. Wij denken dat óók voor corona de klachten zullen afnemen, doordat de luchtwegen gereinigd worden door de halotherapie.

 

  Natuurlijk

  Balans

  Alkalisch

  Genieten

  Zoutgrot & Zo biedt alternatieve therapie aan via halotherapie, ook wel bekend als zouttherapie. Het concept van Zoutgrot & Zo is gebaseerd op de Alkalische levensstijl: een levensstijl, waarbij gekeken wordt naar het in balans brengen van het lichaam en het ontzuren van het lichaam, door deze te reinigen van zure prikkels.

  Bij halotherapie wordt uitgegaan van het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Hoogwaardig farmaceutisch zout wordt gecirculeerd in de zoutgrot. Zouttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode wat klachten van long- en huidaandoeningen kan verminderen. Kom jij ook naar onze zoutgrot en zoutkamers?

  Een betere gezondheid binnen handbereik!

  HALOTHERAPIE IN ONZE ZOUTGROTTEN