Kleine zoutkamer voor Privégebruik

Privé Zoutgrot

De Privé Zoutgrot

Waarom kies je voor de Privé Zoutgrot?

 In de zoutgrotten is meer privacy.
De zoutgrotten zijn beter toegankelijk als je slecht ter been bent.
De zoutgrotten zijn voorzien van een televisie.
Erg geschikt voor mensen met kinderen.

Zoutgrot & Zo beschikt over twee privé grotten.
Onze zoutgrotten zijn voor de persoon die wat meer privacy wenst. In deze zoutgrotten kun je met maximaal 2 personen een zouttherapie sessie ondergaan. 

Onze zoutgrot beschikt over een televisie, twee comfortabele ligstoelen en een moodlight systeem die met haar lichtaccenten de ontspanning van uw lichaam bevorderd.

LOSSE SESSIES

 

Losse Sessie (1 persoon)

Een losse sessie in onze privé zoutgrot voor 1 persoon.

€27,95 – 50-60 min

Losse Sessie (2 personen)

Een losse sessie in onze privé zoutgrot voor 2 personen.

€40,00 – 50-60 min

Losse Sessie (Ouder-/kind)

Een losse sessie in onze zoutgrot voor 2 personen. Kinderen t/m 12 jaar.

€27,95 – 50-60 min

De 10 Rittenkaart

Een persoonsgebonden 10 rittenkaart voor onze privé zoutgrot.

€225,00 – 10x 50-60min

De 30 Rittenkaart

Een persoonsgebonden 30 rittenkaart voor onze privé zoutgrot.

€525,00 – 30x 50-60 min

ABONNEMENTEN

 

Maandabonnement

Een maandabonnement voor onze klanten die  1x per week naar de privé zoutgrot komen. 

€69,95 – 1x per week 50-60 min

Maandabonnement
(max. 3x per week)

Een maandabonnement voor onze klanten die meerdere keren per week naar de privé zoutgrot komen.

€86,95 – per x  50-60 min

De 10 daagse boostkuur

De 10 daagse boostkuur is een kuur van 10 aaneengesloten dagen, wat zorgt voor een beter en sneller resultaat.

€125,00 – 10x 50-60 min

Goed om te weten:

Waarom kies je voor Halotherapie?

Zoutgrot & Zo beschikt over 3 zoutgrotten, waarin zouttherapie of halotherapie wordt toegepast en je in alle rust kunt ontspannen en herstellen. Het Griekse woord “Halos” betekent zout. Halotherapie biedt verlichting en herstel voor huid- en longaandoeningen. In onze zoutgrotten bootsen wij een microklimaat na uit de zoutmijnen. Met een medisch gecertificeerde halogenerator worden droge, microscopisch kleine deeltjes van hoogwaardig farmaceutisch zout verneveld. Deze deeltjes zijn zo klein dat de diepste delen van de longen gemakkelijk worden bereikt. Halotherapie kan een ziekte niet genezen, maar het kan de klachten wel met 35 tot 85% verminderen waardoor de kwaliteit van leven een stuk aangenamer wordt, zodat u weer van het leven kunt genieten.

Zouttherapie is een 100% natuurlijke en veilige behandelmethode waarbij long- en huidproblemen aanzienlijk kunnen verminderen of voor langere tijd zelfs verdwijnen. Het immuunsysteem wordt sterker en weerbaarder, de longfunctie verbetert. Het zout heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking.

Natuurlijk
Balans
Alkalisch
Genieten

Zoutgrot & Zo biedt alternatieve therapie aan via halotherapie, ook wel bekend als zouttherapie. Het concept van Zoutgrot & Zo is gebaseerd op de Alkalische levensstijl: een levensstijl, waarbij gekeken wordt naar het in balans brengen van het lichaam en het ontzuren van het lichaam, door deze te reinigen van zure prikkels.

Onze zoutgrot en zoutkamers zijn actief sinds 2019. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van halotherapie. Zouttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode wat klachten van long- en huidaandoeningen kan verminderen. Wij gaan hierbij uit van het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Onze zoutgrotten helpen je hierbij.

NIEUW bij Zoutgrot & Zo is het floaten in magnesium. Floaten is een bewezen methode om stress te verminderen. Het magnesium in het water werkt kalmerend op je spieren, bloedvaten, brein en zenuwstelsel. Dit leidt tot een significante vermindering van stressniveaus. Mensen die lijden aan depressie en burn-out kunnen ook baat hebben bij floaten, omdat het kan helpen bij het herstellen van een gezonde mentale balans.

Heb je vragen? Wij helpen je graag.