Kleine zoutkamer voor Privégebruik

Privé Zoutkamer

De Privé Zoutgrot

Zoutgrot & Zo beschikt over twee privé grotten.
Onze privé zoutgrotten zijn voor de persoon die wat meer privacy wenst. In onze privé zoutgrotten kun je met maximaal 2 personen een zouttherapie sessie ondergaan. Zo kun je in alle privacy volledig tot rust komen, ontspannen en herstellen. 

Onze privé zoutgrot beschikt over een televisie, twee comfortabele ligstoelen en een moodlight systeem die met haar lichtaccenten de ontspanning van uw lichaam bevorderd.  

Losse Sessie (1 persoon)

Een losse sessie in onze privé zoutgrot voor 1 persoon.

€19,95 – 50-60 min

Losse Sessie (2 personen)

Een losse sessie in onze privé zoutgrot voor 2 personen.

€29,95 – 50-60 min

De 10 Rittenkaart

Een persoonsgebonden 10 rittenkaart voor onze privé zoutgrot, met een flinke korting van €24,50 in vergelijking met losse sessies.

€175,00 – 10x 50-60min

De 30 Rittenkaart

Een persoonsgebonden 30 rittenkaart voor onze privé zoutgrot, met een flinke korting van €203,50 in vergelijking met losse sessies.

€395,00 – 30x 50-60 min

Maandabbonnement

Een maandabbonnement voor onze klanten die enkel voor onze privé zoutgrot komen.

€60 – gemiddeld 1x per week

Maandabonnement
(Ilfiore Healthcenters)

Een maandabonnement voor onze klanten die tevens een fitnessabonnement hebben bij Ilfiore Healthcenters.

€49,50 – gemiddeld 1x per week

Goed om te weten:

Waarom kies je voor Halotherapie?

Zoutgrot & Zo beschikt over 3 zoutgrotten, waarin zouttherapie oftewel halotherapie wordt toegepast en je in alle rust kunt ontspannen en herstellen. Het Griekse woord “Halos” betekent zout. Halotherapie biedt verlichting en herstel voor huid- en longaandoeningen. In onze zoutgrotten bootsen wij een microklimaat na uit de zoutmijnen. Met een medisch gecertificeerde halogenerator worden droge, microscopisch kleine deeltjes van hoogwaardig farmaceutisch zout verneveld. Deze deeltjes zijn zo klein dat de diepste delen van de longen gemakkelijk worden bereikt. Halotherapie kan een ziekte niet genezen, maar het kan de klachten wel met 35 tot 85% verminderen waardoor de kwaliteit van leven een stuk aangenamer wordt, zodat u weer van het leven kunt genieten.

Zouttherapie is een 100% natuurlijke en veilige behandelmethode waarbij long- en huidproblemen aanzienlijk kunnen verminderen of voor langere tijd zelfs verdwijnen. Het immuunsysteem wordt sterker en weerbaarder, de longfunctie verbetert. Het zout heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking.

Losse sessies

Een losse sessie halotherapie raden wij aan voor mensen die zouttherapie willen uitproberen om hun immuunsysteem tijdelijk willen versterken. Aan te raden bij een tijdelijke verzwakking van het immuunsysteem zoals hooikoorts, eczeem, aanhoudende astma aanvallen, maar ook voor het tijdelijk verbeteren van de longfuncties van competitieve sporters, zoals  bijv. krachtsporters, wielrenners, zwemmers, en voetballers.

Een goede aanvulling voor de alkalische levensstijl. 

Maandabonnement

Het maandabonnement is geschikt voor mensen die de effecten van halotherapie hebben ondervonden en een structurele versterking willen van hun immuunsysteem en longfuncties. Mensen met chronische huid- en luchtwegaandoeningen hebben baat bij een regelmatig bezoek aan de zoutgrot. Competitieve sporters zullen meer gewichten kunnen tillen, langer rennen, sneller zwemmen en harder tegen de bal aantrappen, door een verbetert uithoudingsvermogen door de versterkte longfunctie.  

Een must voor de alkalische levenstijl. 

EEN BETERE GEZONDHEID binnen handbereik

HALOTHERAPIE IN ONZE ZOUTGROTTEN