De Privé Zoutgrot en de Grote Zoutgrot

Zoutkamers

Privé Zoutgrot

Zoutgrot & Zo beschikt over twee privé grotten.
Onze privé zoutgrotten zijn voor de persoon die wat meer privacy wenst. In onze privé zoutgrotten kun je met maximaal 2 personen een zouttherapie sessie ondergaan. Zo kun je in alle privacy volledig tot rust komen, ontspannen en herstellen. 

Onze privé zoutgrot beschikt over een televisie, twee comfortabele ligstoelen en een moodlight systeem die met haar lichtaccenten de ontspanning van uw lichaam bevorderd.  

Grote Zoutgrot

Onze grote zoutgrot is onze sociale ruimte. In onze grote zoutgrot kun je met maximaal 10 personen halotherapie ondergaan. Samen genieten, ontspannen en herstellen staat hierbij centraal. 

Onze grote zoutgrot beschikt over  verschillende elektrische ligstoelen. De zoutkamer is voorzien van  een audiosysteem waarop ontspannende muziek wordt gespeeld. Ook is onze grote zoutgrot voorzien van het moodlight systeem dat je volledig zal laten ontspannen. 

Natuurlijk
Balans
Alkalisch
Genieten

Zoutgrot & Zo biedt alternatieve therapie aan via halotherapie, ook wel bekend als zouttherapie. Het concept van Zoutgrot & Zo is gebaseerd op de Alkalische levensstijl: een levensstijl, waarbij gekeken wordt naar het in balans brengen van het lichaam en het ontzuren van het lichaam, door deze te reinigen van zure prikkels.

Onze zoutgrot en zoutkamers zijn actief sinds 2019. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van halotherapie. Zouttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode wat klachten van long- en huidaandoeningen kan verminderen. Wij gaan hierbij uit van het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Onze zoutgrotten helpen je hierbij.

NIEUW bij Zoutgrot & Zo is het floaten in magnesium. Floaten is een bewezen methode om stress te verminderen. Het magnesium in het water werkt kalmerend op je spieren, bloedvaten, brein en zenuwstelsel. Dit leidt tot een significante vermindering van stressniveaus. Mensen die lijden aan depressie en burn-out kunnen ook baat hebben bij floaten, omdat het kan helpen bij het herstellen van een gezonde mentale balans.