De Privé Zoutgrot en de Grote Zoutgrot

Zoutkamers

Privé Zoutgrot

Zoutgrot & Zo beschikt over twee privé grotten.
Onze privé zoutgrotten zijn voor de persoon die wat meer privacy wenst. In onze privé zoutgrotten kun je met maximaal 2 personen een zouttherapie sessie ondergaan. Zo kun je in alle privacy volledig tot rust komen, ontspannen en herstellen. 

Onze privé zoutgrot beschikt over een televisie, twee comfortabele ligstoelen en een moodlight systeem die met haar lichtaccenten de ontspanning van uw lichaam bevorderd.  

Grote Zoutgrot

Onze grote zoutgrot is onze sociale ruimte. In onze grote zoutgrot kun je met maximaal 10 personen halotherapie ondergaan. Samen genieten, ontspannen en herstellen staat hierbij centraal. 

Onze grote zoutgrot beschikt over  verschillende elektrische ligstoelen. De zoutkamer is voorzien van  een audiosysteem waarop ontspannende muziek wordt gespeeld. Ook is onze grote zoutgrot voorzien van het moodlight systeem dat je volledig zal laten ontspannen. 

Een wereld in balans door smoothies, koffie & thee

Zoutgrot & Zo staat voor balans. Balans in je eigen lichaam door te genieten en te ontspannen. Maar wél op een alkalische manier, door middel van halotherapie. Na een zouttherapie sessie kun je nagenieten van een verse, zelfgemaakte smoothie, een kopje koffie of thee. 

Omdat we het belangrijk vinden dat jouw lichaam in balans is, maar ook onze planeet, serveren we producten van EARTH Concepts. EARTH is een sociale onderneming die 100% van haar nettowinst doneert in duurzame waterprojecten.

Door het serveren en het drinken van de EARTH producten, maken we schoon drinkwater mogelijk op de plekken op aarde waar deze het hardste nodig zijn. 

Natuurlijk
Balans
Alkalisch
Genieten

Zoutgrot & Zo biedt alternatieve therapie aan via halotherapie, ook wel bekend als zouttherapie. Het concept van Zoutgrot & Zo is gebaseerd op de Alkalische levensstijl: een levensstijl, waarbij gekeken wordt naar het in balans brengen van het lichaam en het ontzuren van het lichaam, door deze te reinigen van zure prikkels. 

Onze zoutgrot en zoutkamers zijn actief sinds 2019. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van halotherapie. Zouttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode wat klachten van long- en huidaandoeningen kan verminderen. Wij gaan hierbij uit van het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Onze zoutgrotten helpen je hierbij. 

Kennis door ervaring - ACtief sinds 2019

PERSOONLIJKE BENADERING

Zoutgrot & Zo
4.6
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

4.6 / 5 van meer dan 500 gasten