Ons aanbod

Onze Zoutkamers

Privé Zoutgrot

Zoutgrot & Zo beschikt over twee privé grotten.
Onze privé zoutgrotten zijn voor de persoon die wat meer privacy wenst. In onze privé zoutgrotten kun je met maximaal 2 personen een zouttherapie sessie ondergaan. Zo kun je in alle privacy volledig tot rust komen, ontspannen en herstellen. 

Onze privé zoutgrot beschikt over een televisie, twee comfortabele ligstoelen en een moodlight systeem die met haar lichtaccenten de ontspanning van uw lichaam bevorderd.  

Grote Zoutgrot

Onze grote zoutgrot is onze sociale ruimte. In onze grote zoutgrot kun je met maximaal 10 personen halotherapie ondergaan. Samen genieten, ontspannen en herstellen staat hierbij centraal. 

Onze grote zoutgrot beschikt over  verschillende elektrische ligstoelen. De zoutkamer is voorzien van  een audiosysteem waarop ontspannende muziek wordt gespeeld. Ook is onze grote zoutgrot voorzien van het moodlight systeem dat je volledig zal laten ontspannen. 

Een wereld in balans door smoothies, koffie & thee

Zoutgrot & Zo staat voor balans. Balans in je eigen lichaam door te genieten en te ontspannen. Maar wél op een alkalische manier, door middel van halotherapie. Na een zouttherapie sessie kun je nagenieten van een verse, zelfgemaakte smoothie, een kopje koffie of thee. 

Omdat we het belangrijk vinden dat jouw lichaam in balans is, maar ook onze planeet, serveren we producten van EARTH Concepts. EARTH is een sociale onderneming die 100% van haar nettowinst doneert in duurzame waterprojecten.

Door het serveren en het drinken van de EARTH producten, maken we schoon drinkwater mogelijk op de plekken op aarde waar deze het hardste nodig zijn. 

Natuurlijk

Balans

Alkalisch

Genieten

Losse sessies

Een losse sessie halotherapie raden wij aan voor mensen die zouttherapie willen uitproberen om hun immuunsysteem tijdelijk willen versterken. Aan te raden bij een tijdelijke verzwakking van het immuunsysteem zoals hooikoorts, eczeem, aanhoudende astma-aanvallen, maar ook voor het tijdelijk verbeteren van de longfuncties van competitieve sporters, zoals  bijv. krachtsporters, wielrenners, zwemmers, en voetballers.

Een goede aanvulling voor de alkalische levensstijl.

Maandabonnement

Het maandabonnement is geschikt voor mensen die de effecten van halotherapie hebben ondervonden en een structurele versterking willen van hun immuunsysteem en longfuncties. Mensen met chronische huid- en luchtwegaandoeningen hebben baat bij een regelmatig bezoek aan de zoutgrot. Competitieve sporters zullen meer gewichten kunnen tillen, langer rennen, sneller zwemmen en harder tegen de bal aantrappen, door een verbetert uithoudingsvermogen door de versterkte longfunctie.

Een must voor de alkalische levensstijl.

Zoutgrot & Zo biedt alternatieve therapie aan via halotherapie, ook wel bekend als zouttherapie. Het concept van Zoutgrot & Zo is gebaseerd op de Alkalische levensstijl: een levensstijl, waarbij gekeken wordt naar het in balans brengen van het lichaam en het ontzuren van het lichaam, door deze te reinigen van zure prikkels.

Bij halotherapie wordt uitgegaan van het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Hoogwaardig farmaceutisch zout wordt gecirculeerd in de zoutgrot. Zouttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode wat klachten van long- en huidaandoeningen kan verminderen. Kom jij ook naar onze zoutgrot en zoutkamers?

Een betere gezondheid binnen handbereik!

HALOTHERAPIE IN ONZE ZOUTGROTTEN