Reserveer gemakkelijk online

RESERVEREN

13 Maart: Sound Healing Evenement

In samenwerking met The Sound Healing Travelers. Wegens succes, nogmaals te boeken voor 13 maart. Slechts 10 plaatsen beschikbaar, wees er snel bij, want vol=vol.  Boeking is per persoon. Uw boeking is pas definitief als u uw online betaling heeft voldaan.

De reservering kan online betaald worden via de ‘Maak Afspraak’ button hieronder. (In het boekkingssysteem hiernaast kan op het moment niet online betaald worden)

Zoutgrot & Zo biedt alternatieve therapie aan via halotherapie, ook wel bekend als zouttherapie. Het concept van Zoutgrot & Zo is gebaseerd op de Alkalische levensstijl: een levensstijl, waarbij gekeken wordt naar het in balans brengen van het lichaam en het ontzuren van het lichaam, door deze te reinigen van zure prikkels.

Bij halotherapie wordt uitgegaan van het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Hoogwaardig farmaceutisch zout wordt gecirculeerd in de zoutgrot. Zouttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode wat klachten van long- en huidaandoeningen kan verminderen. Uw longfunctie en immuumsysteem zullen sterker worden.

Natuurlijk

Balans

Alkalisch

Genieten

EEN BETERE GEZONDHEID binnen handbereik

HALOTHERAPIE IN ONZE ZOUTGROTTEN