Zoutgrot & Zo

Ons verhaal

Ons verhaal

Wij zijn Anke & Marco Tegels en eigenaar van Zoutgrot & Zo en komen uit Herten-Roermond, gelegen in het altijd mooie Limburg. Met onze zoutgrot en zoutkamers bieden wij voor iedereen in Limburg en daarbuiten een persoonlijke en professionele zouttherapie en/of halotherapie behandeling.

Zoutgrot & Zo is gestart vanuit de overtuiging dat een energiek, gezond en fit leven mogelijk is voor iedereen. Uit ervaring weten we helaas dat gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is (Anke heeft chronische eczeem en astmaklachten)

 

Na veel geprobeerd te hebben, zijn wij gaan leven volgens de Alkalische levensstijl. Met de alkalische leefstijl vonden wij een methode waarmee Anke’s lichaam weer in balans kwam. Deze levensstijl is gericht op het in balans brengen van je lichaam door het gebruik van natuurlijke middelen.

Zout heeft een grote rol gespeeld in het balans brengen van Anke’s lichaam en wij zijn ontzettend onder de indruk van de impact van halotherapie in onze zoutkamers.

 

Iedereen is wel bekend met de positieve  effecten van het zeeklimaat op het lichaam. In onze zoutgrotten recreëren wij dit klimaat. Met onze zoutgrotten willen wij anderen ook te laten ervaren wat halo-/zouttherapie voor hun kan betekenen. Vooral mensen met long-/ en huidaandoeningen hebben er veel baat bij. In onze zoutgrot kunt u heerlijk relaxen en genieten van de weldaad van het zout.

Uiteraard kunt u na een bezoek aan onze zoutgrot van een heerlijk kopje koffie, thee of een vers gemaakte smoothie genieten.

Tot snel!

Anke & Marco Tegels

Natuurlijk

Balans

Alkalisch

Genieten

Zoutgrot & Zo biedt alternatieve therapie aan via halotherapie, ook wel bekend als zouttherapie. Het concept van Zoutgrot & Zo is gebaseerd op de Alkalische levensstijl: een levensstijl, waarbij gekeken wordt naar het in balans brengen van het lichaam en het ontzuren van het lichaam, door deze te reinigen van zure prikkels.

Bij halotherapie wordt uitgegaan van het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Hoogwaardig farmaceutisch zout wordt gecirculeerd in de zoutgrot. Zouttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode wat klachten van long- en huidaandoeningen kan verminderen. Kom jij ook naar onze zoutgrot en zoutkamers?

Een betere gezondheid binnen handbereik!

HALOTHERAPIE IN ONZE ZOUTGROTTEN