Reserveer gemakkelijk online

MAAK AFSPRAAK

Als je op de knop hiernaast klikt, dan kun je gemakkelijk en snel een afspraak maken bij Zoutgrot & Zo. Je kunt hier een sessie plannen in de kleine of grote zoutgrot, maar ook reserveren voor ademtherapie, sound healing of een holistische massage.

Natuurlijk
Balans
Alkalisch
Genieten

Zoutgrot & Zo biedt alternatieve therapie aan via halotherapie, ook wel bekend als zouttherapie. Het concept van Zoutgrot & Zo is gebaseerd op de Alkalische levensstijl: een levensstijl, waarbij gekeken wordt naar het in balans brengen van het lichaam en het ontzuren van het lichaam, door deze te reinigen van zure prikkels.

Onze zoutgrot en zoutkamers zijn actief sinds 2019. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van halotherapie. Zouttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode wat klachten van long- en huidaandoeningen kan verminderen. Wij gaan hierbij uit van het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Onze zoutgrotten helpen je hierbij.

NIEUW bij Zoutgrot & Zo is het floaten in magnesium. Floaten is een bewezen methode om stress te verminderen. Het magnesium in het water werkt kalmerend op je spieren, bloedvaten, brein en zenuwstelsel. Dit leidt tot een significante vermindering van stressniveaus. Mensen die lijden aan depressie en burn-out kunnen ook baat hebben bij floaten, omdat het kan helpen bij het herstellen van een gezonde mentale balans.

Kennis door ervaring

PERSOONLIJKE BENADERING

Zoutgrot & Zo
4.8
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
js_loader

4.6 van meer dan 500 gasten

Heb je vragen? Wij helpen je graag.