De klankschalen, snaren-, blaas- en percussie-instrumenten alsmede intuïtieve zang, afkomstig uit verschillende culturen van onze aardbol, kunnen ervoor zorgen dat je helemaal tot jezelf komt en je een diepe innerlijke rust kunt ervaren. Dit is de stilte in jezelf en het rumoer van het dagelijks leven wordt voor anderhalf uur ter zijde geschoven. Tijd om te relaxen en je opnieuw op te laden met pure klank-energie. Je kunt je mee laten nemen op de klank en zo je eigen innerlijke klankreis maken, waarin je jezelf kunt
ontmoeten en wellicht tot nieuwe inzichten kunt komen. De klanken werken tevens zeer ontspannend en heilzaam. Laat je meevoeren in de wereld van de meditatieve klanken, om even alle beslommeringen van het dagelijks leven te vergeten en je chakra’s en meridianen op te laden middels de klank-aanraking. Geen enkel van deze concerten is exact gelijk aan een voorgaand concert, omdat er altijd op een intuïtief improviserende manier gewerkt wordt.

In samenwerking met The Sound Healing Travelers. Wegens succes, nogmaals te boeken voor 13 maart. Slechts 10 plaatsen beschikbaar, wees er snel bij, want vol=vol.  Boeking is per persoon. Uw boeking is pas definitief als u uw online betaling heeft voldaan.

De reservering kan online betaald worden via de ‘Maak Afspraak’ button hieronder. (In het boekingssysteem kan op het moment niet online betaald worden)